+358 10 349 3800 info@quriiri.fi
Valitse sivu

TEKSTIVIESTIPALVELUT  /  TEKSTIVIESTIKYSELYT

Tekstiviestikyselyt

Quriirilla toteutat helposti tekstiviestikyselyt

Quriiri mahdollistaa monipuolisten tekstiviestikyselyiden toteutuksen joko automatisoidusti omasta järjestelmästäsi tai manuaalisesti web-selainta käyttäen. Mittaa tekstiviestikyselyiden avulla jatkuvaa asiakastyytyväisyyttä yksittäisestä palvelu- tai ostotapahtumasta tai toteuta suurempi kysely isolle kohderymälle kerralla.

Ominaisuudet

Automatisoidut kyselyt

Integroi tekstiviestikyselyt omaan toiminnanohjausjärjestelmääsi ja lähetä tyytyväisyyskysely esimerkiksi jokaisen palvelu- tai ostotapahtuman jälkeen.

Manuaaliset kyselyt

Lataa kyselyn kohderyhmä Quriiriin Excel-tiedostosta, määritä kysely ja seuraa web-selaimella vastausten kertymistä.

Rakenna juuri haluamasi lainen kysely

Rakenna kysely helppokäyttöisen käyttöliitymän avulla ja määritä vastausviestit jokaiselle vastaukselle erikseen. Määritä vastausvaihtoehdot joko staattisiksi mitattaviksi arvoiksi ja/tai anna asiakkaiden antaa avointa palautetta.

Vastausviestit annetun vastauksen perusteella

Erityisesti NPS-kyselyissä on tärkeää määrittää vastausviesti annetun vastauksen perusteella. Esimerkiksi ”arvostelijoille”, eli niille jotka vastasivat 0-6, voi määrittää tarkentavia kysymyksiä haasteiden parempaan ymmärtämiseen.

Reaaliaikainen seuranta

Seuraa Quriirista vastausten kertymistä, tarkastele tilastoja ja vie vastauksia tiedostoon jatkokäsittelyä varten.

Hyödyt

Toteuta asiakaskyselyt helposti

Määritä tekstiviestikysely minuuteissa ja lähetä se kohderyhmällesi, tai hyödynnä sitä osana omaa toiminnanohjausjärjestelmäänne.

Tavoita kohderyhmä varmasti ja tehokkaasti

Tekstiviesti tavoittaa vastaanottajan erittäin suurella todennäköisyydellä.

Korkea vastausprosentti

Tekstiviestikyselyissä on yleisesti korkea vastausprosentti, sillä tekstiviesti tavoittaa tehokkaasti ja vastaaminen on äärimmäisen helppoa.

Säästä aikaa ja resursseja

Quriirin tekstiviestikyselyiden avulla saat nopeasti ja tehokkaasti palautetta kohderyhmältäsi, ilman aikaa vievää prosessia.

Seuraa ja reagoi nopeasti

Quriirin tekstiviestikyselyiden lähes reaaliaikaisen seurannan avulla voit reagoida nopeasti jos huomaat muutoksia kyselyn tuloksissa.

Käyttökohteet

Hyödynnä tekstiviestikyselyä mm. seuraavissa yhteyksissä:

R

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

R

Tapahtumien mielipidemittaukset

R

Äänestykset

R

Henkilökunnan tyytyväisyyden mittaaminen

Tekstiviestipalvelun tekstiviestikysely

Korkea vastausprosentti

Tekstiviestikyselyiden vastausprosentti on asiakkaillamme ollut jopa 67%. Tee kyselyt helposti Quriirin selainpohjaisen sovelluksen avulla tai automatisoi halutessasi kyselyn lähetys suoraan omasta järjestelmästäsi, ja selvitä mitä asiakkaasi yrityksestäsi ajattelevat.

Luo tekstiviestikyselyt helposti

Quriiri Messaging Suiten avulla monipuolisten tekstiviestikyselyiden luominen käy helposti. Määritä vain aloituskysymys ja sen jälkeen haluamasi vastausvaihtoehdot. Kun kysely on luotu, voit joko lähettää sen tekstiviestitse saman tien haluamallesi kohderyhmälle, tai aktivoida sen rajapinnan kautta automaattisesti lähetettäväksi haluttuun puhelinnumeroon.

Vastaaja voi vastata kyselyyn muutamassa sekunnissa vastaamalla tekstiviestiin. Kyselyn lähettäjänä näkyy yrityksellenne aktivoitu lyhyt- tai longcode-numero.

  Monipuolinen seuranta

  Quriirin tekstiviestikyselypalvelun avulla saat tarkat tilastot ja reaaliaikaisen seurannan kampanjan tuloksista. Näet kuinka suuri osa viesteistä on toimitettu puhelimeen, kuinka moni on vastannut mihinkin kysymykseen ja numeeriset arvot myös graafisesti esitettyinä.

  Voit selata raportteja ja tilastoja Quriirin käyttöliittymästä ja viedä niitä halutessasi Excel-tiedostoon jatkokäsittelyä varten.

   Vastauskohtaiset paluuviestit

   Voit halutessasi määrittää eri paluutekstiviestin eri vastausvaihtoehdoille esimerkiksi seuraavasti:

   Asteikolla 1-5 vastanneet

   Vastausviesti: ”Harmi että et ollut palveluun tyytyväinen, kuulisimme mielellämme miten voisimme parantaa palveluamme. Voit vastata tähän viestiin avoimella palautteella.”

    

   Asteikolla 6-10 vastanneet

   Vastausviesti: ”Hienoa että olet tyytyväinen palveluumme! Voit tutustua muihin palveluihimme osoitteessa www.yritys.fi/palvelut”.

    

   Quriiri NPS dialogi

   Quriiri Messaging Suite

   Tekstiviestikyselypalvelu on osa Quriiri Messaging Suitea (Dialogi-sovellus). Ottamalla käyttöön Quriiri Messaging Suiten, saat käyttöösi tekstiviestikyselyt ja halutessasi myös paljon muita hyödyllisiä sovelluksia yrityksesi tekstiviestikanavassa tapahtuvaan viestintään!

    

   Teknologiat

   SMS

   Liity uutiskirjeen tilaajaksi

   Pysy kärryillä mobiiliviestinnän uutisista

   Ota yhteyttä

    Haluan liittyä Quriirin uutiskirjeen tilaajaksi.

    Quriiri-palvelun tuottaa suomalainen NextUp Oy

    +358 10 349 3800
    www.quriiri.fi
    info@quriiri.fi

    Ota yhteyttä