+358 10 349 3800 info@quriiri.fi
Valitse sivu

PALVELUKOKONAISUUDET  /  QURIIRI MESSAGING SUITE

Tekstiviestipalvelu yritysten viestintätarpeisiin

Quriiri Messaging Suite on kotimainen ja monipuolinen tekstiviestipalvelu, jonka kautta voi lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä helposti ja luotettavasti. Luo merkityksellisiä tekstiviestikampanjoita, syvennä suhdetta asiakkaisiin ja tee liiketoiminnastasi parempaa. Selaimessa toimiva Suite on helppokäyttöinen ja pääset lähettämään tekstiviestejä vaikka heti.

Quriiri tekstiviestipalvelu.

Monipuolinen tekstiviestipalvelu

Lähetä ryhmätekstiviestejä ja seuraa tuloksia helposti

Hallitse kontakteja ja ryhmiä

Hallinnoi kontaktitietokantaasi Quriirissa ja määrittele mihin vastaanottajaryhmään kukin kontakti kuuluu. Voit luoda useita vastaanottajaryhmiä ja lähettää viestin usealle ryhmälle samalla kertaa. Quriirin avulla pidät kontaktit tallessa ja järjestyksessä.

Voit lisätä kontakteihin yksilöllistä tietoa, kuten syntymäpäivän, asiakasnumeron, sukupuolen ja omia parametreja. Nämä tiedot mahdollistavat erilaisten ryhmien luomisen sekä ryhmäviestien personoinnin. Unohda erilliset taulukot, vie kontaktit Quriiriin ja hyödynnä tietoja yksilölliseen ja tehokkaaseen viestintään.

Luo viestejä ja viestipohjia

Quririssa viestit ovat juuri sen näköisiä kuin sinä haluat. Anna yrityksesi äänen kuulua viesteissä ja luo yhteys asiakkaisiin. Kirjoita viestisi ja luo halutessasi viestipohjia, mikäli lähetät samanlaisia viestejä usein. Voit personoida viestit automaattisesti esim. etunimen, yrityksen nimen, asiakasnumeron jne. mukaan (esim. “Hei Jenni…”) ja ajastaa viestit lähtemään juuri silloin kun haluat.

Seuraa tuloksia

Opi kampanjoistasi, kehity viestijänä ja koe tekstiviestin tehokkuus. Quriirin reaaliaikaisen seurannan avulla näet kuinka suuri osa viesteistä on toimitettu puhelimeen, kuinka moni on vastannut mihinkin kysymykseen, mitä vastaukset ovat ja numeeriset arvot myös graafisesti esitettyinä. Voit selata raportteja ja tilastoja Quriirin käyttöliittymästä ja viedä niitä halutessasi Excel-tiedostoon jatkokäsittelyä varten.

Valmiit sovellukset ryhmätekstiviestien lähettämiseen

Luo merkityksellisiä tekstiviestejä ja syvennä suhdettasi asiakkaisiin.

Sovellukset vuorovaikutukseen

Quriirin selainpohjaisessa tekstiviestipalvelussa on monipuoliset ja helppokäyttöiset sovellukset. Hyödynnä niin ryhmätekstiviestejä kuin kaksisuuntaista viestintää – SMS-teknologiaa käyttäen. Lähetä ja vastaanota tekstiviestejä, syvennä suhdetta asiakkaisiin ja tee liiketoiminnastasi parempaa.

 

Ryhmäviesti

Lähetä yksisuuntaisia tekstiviestejä suurille tai pienille ryhmille. Lataa vastaanottajat kätevästi Excel- tai CSV-tiedostosta ja luo vastaanottajaryhmät jatkuvaa käyttöä varten. Voit asettaa jokaiselle lähetettävälle tekstiviestille haluamasi lähettäjätiedon joko numeroina tai tekstinä (esim. yrityksen nimi). Ajasta viestit lähtemään juuri silloin kun haluat. Lue lisää.

Palaute ja kysely

Luo yksinkertaisia kyselyitä kohderyhmillesi ja vastaanota heiltä vastauksia. Sovelluksen avulla voit luoda kampanjoita, jossa lähetät ensin tekstiviestejä halutulle kohderyhmälle ja vastaanotat sen jälkeen vastauksia asiakkailtasi. Palaute & kysely -sovellus vaatii toimiakseen joko longcode- tai lyhytnumeron, johon vastaukset vastaanotetaan. Vastaanottonumerot saat myös vaivattomasti aktivoitua Quriiriin.

Pikaviesti

Lähetä tekstiviestejä nopeasti yksittäisille vastaanottajille. Kirjoita vastaanottajan GSM-numero, viestisisältö ja lähetä tekstiviesti! Voit myös käyttää ennakkoon tallennettuja viestipohjia ja määrittää itse viestin lähettäjätiedon (kuten esimerkiksi yrityksesi nimen). Pikaviesti toimii erinomaisesti esimerkiksi asiakaspalvelun työkaluna!

Dialogi

Luo monivaiheisia tekstiviestikyselyitä ja tulkitse vastauksia. Mittaa tekstiviestikyselyiden avulla esim. jatkuvaa asiakastyytyväisyyttä yksittäisestä palvelu- tai ostotapahtumasta tai toteuta suurempi kysely isolle kohderymälle kerralla. Luo helposti kyselyketjuja, jossa vastaanottaja saa aina uuden kysymyksen vastattuaan edelliseen. Lue lisää tekstiviestikyselyistä täältä.

Kutsu tapahtumaan

Lähetä kutsutekstiviestejä vastaanottajaryhmille ja vastaanota ilmoittautumisia esimerkiksi niin että 10 ensimmäistä vastaajaa saa työvuoron.

Inbox

Vastaanota tekstiviestejä ja lähetä automaattinen paluuviesti. Organisoi vastaanotetut viestit kätevästi kansioihin – myös automaattisten sääntöjen avulla. Inbox sovelluksen avulla vastaanotat kätevästi tilaukset, palautteet, kilpailuosallistumiset tai äänestysvastaukset. 

Quriiri on luotettava ja turvallinen kumppani

Asiakkaidemme tietosuoja on meille äärimmäisen tärkeää. Quriiri on täysin sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuojadirektiiviä (GDPR) ja aiakastiedot tiedot tallennetaan aina EU:n sisäpuolella.

Mihin Quriiri Messaging Suitea voi käyttää?

Tekstiviesti taipuu moneen, tässä muutama esimerkki:

}
Tiedottaminen ja muistutukset
Tiedota tekstiviestillä nopeasti asiakkaitasi ja sidosryhmiäsi aikakriittisistä asioista, kuten ajanvarausmuistutuksista.

Terveydenhuolto, julkinen sektori

R
Tilaus- & varausvahvistukset

Lähetä vahvistus, linkki lippuun tai itse lippu/kuponki tekstiviestillä suoraan puhelimeen, jossa se on asiakkaalla tallessa ja helposti käytettävissä.

Matkailu, liikenne, tapahtumat

Tekstiviestimarkkinointi & asiakkuudenhoito

Tekstiviestien lukuprosentin ollessa yli 95%, saat viestisi läpi nopeasti ja varmasti.

Vähittäiskauppa, matkailu, ravintolat, verkkokauppa

t
Kyselyt & tutkimukset

Toteuta helposti automaattiset tai manuaaliset NPS-kyselyt, asiakastyytyväisyystutkimukset ja muut kyselyt. Seuraa tuloksia ja vie ne ulos järjestelmästä jatkokäsittelyä varten.

Asiakaspalvelu, CRM

p
Nouto- & saapumisilmoitukset

Pidä asiakkaasi ajan tasalla tiedottamalla heitä tekstiviestillä tilauksen tai toimituksen tilasta.

Logistiikka, vähittäiskauppa, verkkokauppa

Haluatko kokeilla heti tai kysyä lisätietoja?

Usein kysyttyä

Tutustu FAQ-osioomme, jossa on asiakkaidemme usein kysyttyjä kysymyksiä Quriiri Messaging Suitesta.

Voinko saada Suiten lisäksi käyttöön myös Quriiri Message Routerin?

Kyllä, Routerin saa helposti aktivoitua 10 € / kk lisähintaan.

Voiko viestiliikennettä eritellä laskutuksessa?

Kyllä voi! Voimme luoda käyttöönne eri asiakkuuksia Quriiriin esimerkiksi eri liiketoimintayksiköille. Laskutus voidaan hoitaa yhdellä laskulla erittelyn kera tai vaihtoehtoisesti niin että laskut lähtevät omille liiketoimintayksiköille.

Voiko Quriiriin luoda käyttäjiä eri käyttäjätasoilla?

Kyllä voi. Käyttäjätasoja pystytään luomaan modulaarisesti yrityksen tarpeiden mukaan. Esimerkiksi asiakaspalvelulle voidaan luoda käyttäjätaso joka on karsittu ja rajoitettu vain tiettyihin toimintoihin.

Mitä sovelluksia Quriiri Messaging Suitessa on?

Tällä hetkellä Suite sisältää seuraavat sovellukset:

 • Ryhmätekstiviesti – Lähetä helposti tekstiviestejä isoille tai pienille ryhmille
 • Pikaviesti – Lähetä helposti ja nopeasti yksittäisiä tekstiviestejä
 • Palaute & kysely  – Lähetä tekstiviestejä ryhmille ja vastaanota niihin vastauksia
 • Dialogi – Luo helposti tekstiviestipohjaisia kyselyitä ja tulkitse vastauksia suoraan Quriirista.
 • Inbox – Vastaanota tekstiviestejä ja organisoi viestejä kätevästi kansioihin.
 • Kutsu tapahtumaan – Kutsu kohderyhmäsi tapahtumaan ja pyydä heitä ilmoittautumaan vastaamalla viestiin.

Valmis aloittamaan? Koe tekstiviestin tehokkuus viestinnässä!

Teknologiat

SMS

Liity uutiskirjeen tilaajaksi

Pysy kärryillä mobiiliviestinnän uutisista

Ota yhteyttä

  Haluan liittyä Quriirin uutiskirjeen tilaajaksi.

  Quriiri-palvelun tuottaa suomalainen NextUp Oy

  +358 10 349 3800
  www.quriiri.fi
  info@quriiri.fi

  Ota yhteyttä