+358 10 349 3800 info@quriiri.fi
Valitse sivu

React-ohjelmoija

Espoo, etätyö

Oletko kiinnostunut teknisistä haasteista, pitkäjänteisestä kehityksestä monipuolisen viestintäalustan parissa ja mahdollisuudesta vaikuttaa työsi sisältöön? Tule meille React-ohjelmoijaksi!

 

Yritysten viestintäalusta Quriiria kehittävä NextUp Oy kasvaa ja kehittyy. Etsimmekin nyt osaavaa React-ohjelmoijaa kehittämään Quriirin käyttöliittymää ja uusia toiminnallisuuksia. Tule osaksi tiimiämme ja pääset kehittämään yhdessä rautaisten ammattilaisten kanssa yritysten tulevaisuuden monikanavaviestintäalustaa!

Meillä pääset kehittämään uutta, ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan aktiivisesti työsi sisältöön. Pääset osaksi innokasta ja osaavaa teknologiatiimiä, joka kehittää Quriiria entistä monipuolisemmaksi monikanavaiseksi viestintäalustaksi.

Arvostamme sitä, jos olet luonteeltasi sosiaalinen, luotettava, lojaali ja aikaansaava. Osaat itsenäisesti tehdä ja edistää asioita, etkä pelkää kysyä apua, jos sitä tarvitset. Aktiivinen tiimityöskentely on sinulle kuitenkin luonnollista.

Teknologioista sinulle on tuttuja React, Redux, Javascript, css, sass, Docker, Linux ja Bitbucket ja sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus kehitysprojekteista.

Sinulle tarjoamme:

  • Dynaamisen ja joustavan työympäristön, jossa voit itse vaikuttaa työtehtäviisi ja -aikoihisi.
  • Innovatiivisen työympäristön, jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa kehitysprojekteihin.
  • Vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja laajentaa osaamistasi.
  • Yrittäjävetoisen, ripeästi kasvavan, mutta vakavaraisen yhtiön.
  • Asemapaikan moderneissa toimitiloissa Espoossa. Mahdollisuus myös työskennellä etänä.
  • Kilpailukykyisen palkan ja terveydenhuollon.

Kiinnostuitko?

Jos herätimme sinussa mielenkiinnon ja haluat osaksi Quriirin kasvutarinaa, lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@nextup.fi, tai ota yhteyttä CIO Gabriel Drescheriin (0405551451) keskustellaksesi aiheesta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pikaisesti. Odotamme innolla hakemustasi tai yhteydenottoasi!

NextUp kehittää Quriiri-nimistä (www.quriiri.fi), yrityksille suunnattua mobiiliviestinnän palvelualustaa, jonka avulla yritykset pystyvät helposti hyödyntämään esimerkiksi tekstiviestejä asiakas- ja sidosryhmäviestinnässään. Quriiria tarjotaan CPaaS (Communications Platform as a Service) -palvelumallin mukaisesti ja sen mahdollistamat palvelut voidaan helposti yhdistää yritysten sisäisiin ja ulkoisiin kommunikaatiovirtoihin.

NextUp Oy on yltänyt Deloitten Technology Fast 50 -listalle vuonna 2020. Ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa pohjautuen yritysten virallisiin tilinpäätöstietoihin. Ohjelma on toteutettu Suomessa jo 15 kertaa. Listasijoitukset perustuvat yrityksen liikevaihdon kasvuun neljän viime vuoden aikana (2016-2019).

Hae tätä työpaikkaa

Jos herätimme sinussa mielenkiinnon ja haluat osaksi Quriirin kasvutarinaa, lähetä rohkeasti vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@nextup.fi, tai ota yhteyttä CIO Gabriel Drescheriin (0405551451) keskustellaksesi aiheesta lisää! 

Ota yhteyttä